Lekker flirten met sexy jonge meiden op Facebookflirts!
Facebook Flirts

Gratis sexadvertenties van meiden die op zoek zijn naar sex!.
Sexadvertenties
Hele jonge tieners overzicht Jonge tienersexfilms Geile tienersex sites Jonge tieners Tienersexfilms Tiener webcamsex Jonge tiener sexverhalen

Het jonge zusje van me ex

Het jonge zusje van me ex


Ben je thuis? galmt het door de telefoon. Ehm Hoezo?, antwoord ik tegen de meisjesstem. Ja, gewoon Leek me leuk om weer eens langs te komen, is toch al weer even geleden!. Blijkbaar is een dag of acht/negen vrij lang. In verband met de vele to dos ben ik niet echt blij met het verzoek, maar wetende dat haar gezelschap mij uiteindelijk toch wel weer goed zal doen, geef ik me vroegtijdig over. Hoe laat had je in gedachten?

Een jaar of twee geleden besloten mijn vriendin en ik uit elkaar te gaan. Het ging al jaren goed zonder een vuiltje aan de lucht, maar uiteindelijk barstte de bom waarvan we het tikken niet hadden gehoord. Nadat mn vriendin, inmiddels dus ex, een nieuwe woning had gevonden, bleef ik achter in ons huis. Nee, de dame aan de telefoon is niet mijn ex. Ondanks een redelijk goed contact, komen we niet wekelijks bij elkaar. De dame aan de telefoon is haar zusje, jongere zusje wel te verstaan. Nadat mijn ex en ik in het waren ingetrokken, was zij een veel geziene gast. Ze kwam vaak zomaar een uurtje langs om wat te kletsen, bijvoorbeeld op de terugweg van de sportschool.

Toen mijn vriendin en ik een relatie kregen, was haar zusje, Sandy, pas een jaar of tien. Ze was vrij mollig en had al snel een beugel over haar ietwat scheve tanden heen geplaatst gekregen. Deze misschien wat minder aantrekkelijke punten compenseerde ze echter ruimschoots door haar mooie gezichtje en een uitgesproken kledingsmaak. In de loop der tijd begon ze mij als haar grote broer te zien en ik haar als mijn kleine zusje. Dat startte met een keer oppassen en liep bijvoorbeeld uit tot het wegbrengen naar de discotheek waar ze met haar vriendinnen heen ging. Naarmate ze ouder is geworden, zijn we elkaar meer als vrienden gaan zien.

Okay, dan zie ik je rond een uur of acht wel verschijnen!, zei ik en hing de telefoon op. Enigszins gedesorienteerd kijk ik om me heen en bedenk wat ik ga doen. Aangezien er waarschijnlijk toch weinig nuttigs zal gebeuren, besluit ik maar alvast te gaan douchen. Wetende dat Sandy door de achterdeur zal komen, draai ik deze maar voor de zekerheid van het slot, om me vervolgens snel te gaan douchen. Als ik me sta af te drogen hoor ik via het open raam de poort opengaan. Kort daarna hoor ik een bekende stem Hallooooo roepen. Ik geef een schreeuw terug en geef aan dat ik er zo aan kom. Aan het tikken van hakken op de vloer begrijp ik dat ze weer terug de kamer in loopt.

Hey San, daar ben ik dan zeg ik met een glimlach op mn gezicht. Met een Heeey, hoe is het? leidt ze het standaardpraatje in, terwjil we elkaar de gebruikelijke kus op de wang geven. Al snel begrijp ik waarom ze langs wilde komen, ze geeft een stortvloed aan woorden over haar gebeurtenissen die dag. Al lachend hoor ik aan wat ze allemaal te vertellen heeft, wat is ze toch altijd enthousiast. Voortijdig onderbreek ik haar, want we zitten al minstens een half uur op de bank zonder iets te drinken. Blijf jij maar zitten, ik pak het wel even. Wat wil je? vraagt ze terwijl ze al op staat. Doe maar een colatje. Terwijl ze naar de keuken loopt, kan ik het niet laten om haar weer eens goed te bekijken. Die groeispurt heeft haar goedgedaan, het mollige meisje is uitgegroeid tot een lange dame met fantastische rondingen. Haar donkerblonde krullen draagt ze echter nog steeds los, heb haar nog nooit anders gezien. Ze lijkt zich er goed van bewust dat ze een geweldig lichaam heeft; haar kleding accentueert alles nog eens even. Haar witte blouse draagt ze nonchalant met wat knoopjes open, maar ze zorgt er wel voor dat het shirtje eronder alles goed blijft bedekken. Haar strakke donkerblauwe jeans bewaren weinig geheimen over de welgevormde billen en lange benen. Het plaatje wordt gecompleteerd door de rooie pumps met flinke hak, waardoor die benen en billen nog beter tot zijn recht komen.

Pak eens aan, dromer! Ik ben geen standaard! Hmm, blijkbaar staarde ik net iets te lang Dankje! zeg ik met een glimlach. Al snel gaat ze verder met haar verhaal, ze was nog lang niet klaar. Normaal geniet ik van haar verhalen en ben ik een en al oor, maar ze heeft onbewust en onbedoeld mijn gedachten op hol geslagen. Ik denk terug aan de verhalen met een sexueel randje, of gewoon met het onderwerp sex, die ze me ook heeft toevertrouwd. Jaja, ze deelt alles met me. Op die manier heb ik al kennis genomen van haar interesses en weet ik dat haar sexdrive verre van laag is. Elke gezonde jongen/man had allang eens geprobeerd om die woorden in daden om te zetten, verbale naar fysieke communicatie. Het feit dat ze het zusje van mn ex is, heeft me er echter altijd van weerhouden, ik heb het gewoon nooit over mn hart kunnen verkrijgen. Zelfs een beleefde vraag of ze me mocht zoenen heb ik al eens dapper, misschien ook wel bedroefd, afgewezen. Ze zei dat ze het wel begreep Ondanks dat er al minstens een jaar verstreken is sinds dat moment, blijft ze regelmatig op bezoek komen. Ze heeft echter nooit meer een poging ondernomen om alsnog die zoen te krijgen. Misschien was het een, door drank beinvloede, opwelling. Ik meen me te herinneren dat ze enkele glazen rose op had. Hiermee maak ik me er zelf van bewust dat ze me wellicht helemaal niet (meer?) zo leuk vind als ik misschien wel zou hopen. Dat stemmetje in mn achterhoofd wat het verlangen naar haar aanwakkerde moet eigenlijk gewoon weer zwijgen. Ik zeg in gedachten tegen mezelf dat ik me niet zo gek moet maken.

Of zou ze toch niet voor niets zo vaak langskomen? Tja, aan de andere kant: Steve komt misschien net zo vaak langs en dat is ook niet omdat hij me leuk vind, hij komt ook gewoon voor de gezelligheid. Voor Sandy zal het wel vergelijkbaar zijn, het is gewoon gezellig om af en toe eens bij te praten enzo. Ze heeft bovendien toch zeeen van tijd, ze doet haar studie met twee vingers in de neus.

Kom op man, zeg ik tegen mezelf, schiet toch eens op!. Ik sta op, begeef me naar de andere kant van de bank richting Sandy en buig me voorover. Voor ik het echt door heb, geef ik haar een kus op haar mond. Mijn ogen openen zich gedurende de kus, ik had ze blijkbaar dichtgedaan Ik kijk in de grote ogen van Sandy. Ze wil niet, shit! denk ik, maar voordat ik me weer op kan richten slaat ze haar hand om mijn nek. Ze trekt me naar zich toe, waarop een hartstochtelijke zoen volgt. Gelukkig Het voelt een beetje vreemd, maar tegelijkertijd ontzettend goed! Ik laat me naast haar vallen op de bank en al knuffelend zoenen we elkaar. Wetend dat Sandy graag verder zou gaan dan alleen zoenen, besluit ik haar lichaam te strelen. Ze schrikt een beetje als mijn hand opeens op haar rug landt, maar al snel geeft ze een nauwelijks hoorbaar kreuntje. Mijn hand gaat over haar rug, haar buik, door haar haar, over haar mooie borsten Ze duwt me op mn rug en gaat op mn schoot zitten met haar benen aan weerszijden van me. Met haar handen knoopt ze haar blousje open, waarbij ze naar beneden kijkt. Bij knoop nummer twee kijkt ze me sensueel door haar krullen aan en gaat onverstoorbaar verder. Het aanblik is onverbeterlijk, maar toch verspil ik hier een beetje van door mijn shirt uit te trekken. Als ze haar blouse open heeft, schudt ze het van haar armen af, om vervolgens weer voorover te buigen en mij te zoenen. Mijn handen vinden haar topje, welke ik al snel bij haar uit trek.

Daar zit ze dan, het kleine schoonzusje met haar geweldige lichaam in slechts een witte kanten BH om haar bovenlichaam. Ze zit rechtop en ik buig me naar haar toe, waaribj mijn gezicht zich precies ter hoogte van haar, nu nog bedekte, borsten bevindt. Zachtjes geef ik kusjes op haar BH en het blote deel van haar borst, terwijl ik een beetje klungelig probeer haar sluiting aan de achterkant los te maken. Eenmaal los, rolt ze de schouderbandjes via haar arm naar beneden, maar houdt ze de cups nog vast in haar handen. Ze plaatst haar linker arm over haar BH, waardoor haar rechter arm vrij komt. Hiermee duwt ze mijn bovenlichaam naar achteren. Ze gebruikt weer beide handen om haar cups vast te houden. Plots glijdt haar BH tussen haar borsten en handen uit en valt via mijn broek op de grond. Zachtjes masseert ze haar blote borsten, terwijl ze mij opnieuw sensueel door haar krullen aankijkt. Tjee, dat kleine meisje van een paar jaar geleden is veranderd in een ware vamp die mij nu moeiteloos bespeelt

Daar komt dan toch het moment waarbij ik een deel van haar lichaam zie, dat ik nog nooit eerder bij haar heb gezien. Een van haar handen glijdt van haar borst af, waarbij haar arm zich naar mij strekt. Ze steekt een vinger uit, zet deze onder mijn kin, duwt de vinger omhoog en trekt me op die manier naar haar toe. Mijn buikspieren doen hun best om mijn bovenlichaam weer naar haar toe te bewegen. Uiteindelijk sluit ik haar in mijn armen en zet mijn mond op haar inmiddels harde tepel. Ik voel haar handen door mijn haar gaan en ze begint zachtjes te hijgen. Ik geniet van haar heerlijke vormen mijn ene hand streelt een borst, de andere glijdt over haar strakke, maar ronde kontje. Na haar even op die manier verwend te hebben, pakt ze mn hoofd met beide handen beet en begint me te zoenen. Dan pakt ze mn handen en staat ze op van mn schoot, waarmee ze mij ook overeind trekt. Direct glijden haar handen naar mijn riem, welke ze behendig opent, om vervolgens ook de knopen van mn broek los te maken. Met boxer en al trekt ze de kleding die ik nog aan had van mijn lichaam af. Ze pakt mijn pik beet bij het begin van de stam en direct sluit ze haar lippen om mn eikel. Die heeft er wel zin in denk ik nog. Met wisselende ritmes glijdt haar mond over mijn erectie, terwijl haar handen mij wisselend aftrekken, mijn ballen masseren en in mijn kont knijpen. Het is mijn beurt om te kreunen, wat doet ze dit toch lekker!

Als ze opstaat, volgt een hartstochtelijke tongzoen. Ze heeft een arm om mn nek heen geslagen, terwijl de andere mijn pik nog aftrekt. Ik probeer mijn handen tussen onze lichamen te murwen, op zoek naar de knoop van haar broek. Voordat ik dat punt goed en wel heb bereikt, voel ik haar handen om mijn polsen. Ga eens zitten, zegt ze. Naar haar wens laat ik me achterover op de bank vallen. Nee, hier op de grond. Opnieuw voer ik uit wat ze van me vraagt. Ze draait zich om, waardoor ze met haar rug, maar vooral ook met haar kontje naar mij gericht staat. De aanblik van haar ontblote borsten, met daaronder nog wel de broek en haar jeans is enorm spannend. Als ze zich heeft omgedraaid, trekt ze haar jeans langzaam over haar kontje naar beneden. En daar is de match, haar rode pumps zijn afgestemd op de kleur van haar string. Langzaam komt haar mooie kontje vrij uit haar jeans, met licht geopende mond zit ik ademloos toe te kijken. Als ze haar jeans en pumps heeft uitgetrokken, draait ze zich om en zet een stap naar voren. Hierdoor komt haar kutje vlak voor mijn gezicht. Met haar linkerhand trekt ze haar rode string opzij, terwijl haar rechterhand mijn hoofd naar haar kale kutje dirigeert. Gulzig glijdt mijn tong over haar natte kutje, waarbij ze licht schokt als ik over haar clitje kom. Terwijl ik haar lik, beweegt ze zich langzaam naar voren, waardoor ik mij noodgedwongen naar achteren moet begeven. Ze zet een knie op de bank en ik begrijp waar ze naartoe wilt. Ik beweeg mij achterover, waarbij alleen mijn achterhoofd zich op de zitting van de bank bevindt. Hierop zet ze ook haar tweede knie op de bank, waarmee haar natte kutje zich weer in het bereik van mijn mond bevindt.

Voorzichtig gaat ze als het ware op mijn gezicht zitten. Ik ga verder waar ik gebleven was en lik haar heerlijke poesje weer. Ze leunt voorover op de rugleuning, terwijl ze een van haar borsten masseert. Mijn handen houden zich ook niet stil haar heerlijke billen zijn een genot om aan te zitten en mijn tong krijgt hulp van enkele vingers. Langzaam beweeg ik een wijsvinger jouw kutje in. Jaaa, jaaa!, kreun je terwijl je je onderlichaam over mijn tong en vinger beweegt. Mijn wijsvinger gaat in en uit je kutje, kromt zich in je kutje, glijdt langs je clitje, je vindt het allemaal heerlijk. Nu ga je rechtop zitten, zodat je beide borsten en tepels kunt verwennen. Hierdoor komt mn hand, waarvan de wijsvinger in je kutje zit, enigszins in de verdrukking. Ik trek deze terug en steek mn tong nu je kutje in. Als ik mijn hand weer op je heerlijke bil leg, voel ik hoe vochtig mn vinger is geworden. Hier maak ik gebruik van door met deze vinger langs je sterretje te gaan. Zachtjes masseer ik je strakke kontje. Je bewegingen houden op en ik denk voor de tweede keer die avond dat ik een fout bega. Je beweegt je naar voren en ik verwacht dat je van me af stapt, maar je lichaam blijf zicht boven mij bevinden. Ga eens door, zeg je met een zacht stemmetje. Je bent bljkbaar wel in voor iets nieuws, je maakte slechts wat extra plaats! Nadat ik mn vinger nog een keer in je kutje heb ingebracht, masseer ik je sterretje weer met het vocht. Onbewust ben ik gestopt met het likken van je kutje en richt me volledig op de vinger bij je kontje. Zachtjes duw ik deze een beetje naar binnen. Ik hoor je helemaal niet meer, je houdt je adem in. Beetje bij beetje kom ik verder je strakke kontje in. Als ik hem terugtrek, hoor ik pas weer een zucht boven me. Een kreun volgt, wanneer ik mn vinger opnieuw je kontje in duw. Langzaam voer ik het tempo iets op, terwijl mijn tong jouw kutje weer vindt. Onaangekondigd pak je me bij mn haar en duwt me dichter tussen je benen, waarbij je, voor mij, plotseling klaarkomt. Onder begeleiding van een luid gekreun, voel ik je lichaam spannen. Ik merk dat er overvloedig veel vocht uit je kutje komt, ik geniet daar waarschijnlijk net zo veel van als jij.

Je tilt een been op en draait je om, waarbij je met je rug op de bank ploft. Terwijl je me met een glimlach aankijkt, hijg je nog even uit. Ik ga op mn knieen op de grond voor je zitten en kus je borsten. We voelen beiden dat mn eikel precies tegen je kutje aan komt en ik kijk je even kort aan. Dan pak ik mn pik beet, om vervolgens je natte kutje in te glijden. Wat is het toch altijd lekker om voor de eerste keer een kutje binnen te glijden. Je kutje sluit zich strak om mijn pik, wat een heerlijk gevoel. Ik pak je benen en leg deze over mijn schouders. Op die manier kan ik direct vrij diep in je stoten. Daarbij voel en hoor je mijn ballen tegen je billen aan kletsen, dat geluid hitst me erg op. Het spoort me aan om al snel het tempo op te voeren, waarmee tevens het volume qua gekreun opgeschroefd wordt. Op hetzelfde ritme zie ik je mooie borsten op en neer meegaan.

Wanneer ik me even iets inhoud, bevrijd je je uit dit standje. Je gaat op je knieen op de bank zitten en opnieuw begrijp ik je gedachten. Ik ga achter je staan en breng nu mijn pik van achter je kutje in. Ik zie hoe ik in en uit je glijd, waarbij ik een fantastisch zich heb op jouw heerlijke lichaam. Ik heb je stevig bij je heupen vast en dit keer voel je mn ballen tegen je clitje aan kletsen. Terwijl ik naar je heerlijke kontje kijk, besluit ik het toch maar te proberen. Mag ik je in je kontje nemen? Even blijft het stil. Ja, neem me maar lekker in mn kontje. Ik een gat in de lucht kunnen springen! Ik trek me terug uit je kutje en zet mn eikel tegen jouw sterretje. Langzaam glijd mn pik tot de helft je strakke kontje in. Je vingert je clitje en kreunt hard. Ik trek me terug en duw opnieuw mn pik in je kontje, waarbij ik bij elke stoot iets verder ga. Uiteindelijk komt mijn onderlichaam tegen je billen aan, ten teken dat ik helemaal in je zit. We kreunen en hijgen beiden, beiden in de zevende hemel.

Dan laat je je voorover vallen, waarbij ik uit je kontje glijd. Je trekt me de bank op en gaat weer op mn schoot zitten, zoals het allemaal ook begon. Dit keer versperren onze kleren de weg tussen mijn harde pik en jouw natte kutje niet meer. Ik richt mijn pik omhoog en jij gaat op me zitten, opnieuw glijd ik je kontje in. Even gaat het stroef, maar kort daarna berijd je me hard en snel. Je armen hebben zich om mijn nek gevouwen en ik houd je bij je heupen beet. Ik voel hoe je hard op en neer gaat over mn pik.

Spuit in me, spuit mn kontje maar lekker vol, zegt Sandy geil in mijn oor. Ik zit al dicht tegen mn hoogtepunt aan, dus dat klinkt als muziek in mn oren. Terwijl ze met een hand haar clitje beroert, blijft ze hard op en neer gaan. Ik kom, neuk me, ik kom, kreunt ze. Zo goed als mogelijk beweeg ik mn heupen op en neer, waarbij het tempo nog net iets wordt verhoogd. Als ze klaarkomt spant haar prachtige lichaam zich weer aan, waaronder haar kontje. Dit is voor mij de druppel en kort na haar kom ook ik klaar. Terwijl ik in haar kontje klaarkom, buigt ze zich voorover en zoent me. We genieten beiden van het moment


All models are 18 years or above. / Alle modellen zijn 18 jaar en ouder. Copyright 2010 Deze site is eigendom van: www.hqmedia.nl